WOW-park

Besøg en anderledes lege- og forlystelsespark og få en sjov dag i Vestjylland ved Skjern

 

WOW-Park er en anderledes legepark i træerne. Her oplever du skoven fra oven og får lov at bruge din krop på en sjov måde. I den vestjyske skov handler det nemlig om, at hele familien har det sjovt sammen i de naturlige omgivelser. Mærk suset i maven, når du svinger dig i en af slyngerne eller svævebanerne. Gå fra trætop til trætop – uden du går på kompromis med sikkerheden, det har vi nemlig styr på.

Du mærker, at du er kommet højt op, når du går i nettene fra en trætophytte til den næste. Du giver fantasien frisk luft. Du får en sjov oplevelse, når du tager en af rutsjebanerne ned. Kravl op i et af de store net og prøv om du kan holde balancen. Find vej gennem labyrinten. Duk hovedet og tag en tur ned i Troldehulen.

Spil fodboldpool, brug pannabanerne og gå en tur ind til gederne. Der er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Du kan også kigge ind i vores hyggelige café, hvor du kan købe mad og drikkevarer. Du må også gerne tage din egen mad med i parken. Vi har bålsteder til fri afbenyttelse, hvis du ønsker at tilberede din mad der. Du er meget velkommen til at tage din hund med i parken, vi elsker nemlig menneskets bedste ven.

Åbent fra Påske til uge 42. Der er dog lukkedage ind imellem. Se mere på WOW-Parks hjemmeside.

Løvstrupvej 1,
6900 Skjern.
Mere information: www.wowpark.dk