Fodboldgolf

Fodboldgolf er en sjov aktivitet for hele familien. Så pak bilen og medbring picnickurven. Så er der udsigt til mange hyggelige timer med familien.

 

 

Blåvandshuk Fodboldgolf

Ny fodboldgolfbane står klar til påske 2019 og er en del af Blåvandshuk Golfcenter i Ho.

Fodboldgolfbanen bliver på 18 huller - med plads til flere - og den placeres imellem de rækker af små grantræer, der står på arealet.
Der er tre-fire meter mellem rækkerne, så der kan ligge en bane imellem, for det er vigtigt at bevare træerne og naturen i området, siger Peter Nielsen og tilføjer:
Det etableres på naturens betingelser - så det hele laves i naturmaterialer.

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudleljning, opnår I rabat på entreen. Se fordelsprogrammet

 

Skallingevej 5, Ho

6857 Blaavand

+4575275555 Tast 3

webside

Fodboldgolf Ho

Soccerworld

Fodboldgolf er én af de store attraktioner i Soccer World i Outrup En perfekt aktivitet til et polterabend, fødselsdag, firmatur eller en hyggelig udflugt og familietur. Med 18 huller er det en sjov og udfordrende fodboldgolfbane for alle aldre og færdigheder. Uanset om du har spillet fodboldgolf før, så kan vi garantere dig underholdning for alle pengene i Danmarks hyggeligste fodboldpark.

Ved ankomst kan I parkere gratis ved klubhuset, hvor entreen betales. Herefter er fodboldgolfbanen til fri afbenyttelse resten af dagen. I Soccer World er der fri adgang til alle faciliteter som madpakkehytte, toiletter/bad, legeplads mm.

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudleljning, opnår I rabat på entreen. Se fordelsprogrammet.

 

Nymindegabvej 200

6855 Outrup

Tlf. +4576767181

webside

Fodboldgolf