Danfoss Universe

En udflugt for hele familien 

Løft en bil, oplev naturens vilde kræfter, snak med Robert robot og prøv universets koldeste is. Spil U-lands Ludo, hvor u-landendes problemer med rent vand og manglende elektricitet skal løses for at vinde spillet. Velkommen til Universe – oplevelsesparken hvor sjov er en videnskab.

Oplevelser for både små og store

Ta’ familien med til fantastiske og forunderlige oplevelser i Universe. Parken ligger på Als og er spækfyldt med spændende, sjove og interessante forlystelser for hele familien. Gør jer klar til at bruge krop, sanser og nysgerrighed når I udforsker parken – for alt kan ske i Universe.

Vanvittig underholdning i Science Cirkus
Skrupskør underholdning med videnskab. Flydende kvælstof, ild og eksplosioner er noget af det, de dygtige værter underholder med – men pas på, kendte bivirkninger inkludere store øjne og uhæmmede grineflip.

Leg og lær med Pixeline

Mød Pixeline i vores splinternye udendørs aktivitet, Pixelineland. Leg og lær med hendes sjove venner, spil de mange interaktive spil, og ta’ en tur på Pixeline-legepladsen.

Rejs tilbage i tiden og oplev 1864

I vores 5d simulator bliver den idylliske flyvetur over Als pludselig til en hæsblæsende tidsrejse. Året er 1864 og I befinder jer midt i slaget på Dybbøl. Så pas på, og hold godt øje med de vildtfarende kanonkugler, når de kommer i flyvende fart mod jer.

I kan nyde jeres medbragte mad i parkens picnicområder eller besøge en af parkens sjove restauranter. Universet kalder. Så grib familien og få en dag fuld af sjov og oplevelser. Men vær forsigtige - I risikerer at lære noget.

Se mere om Universe