Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Adventure Park

Blandt mange store træer mellem Ringkøbing og Søndervig ligger Adventure Park i læ for vestenvinden. Vi har et hav af både indendørs- og udendørsaktiviteter for hele familien. Nyd naturen, vores smukke områder og den gode stemning når du besøger Adventure Park. 

Hyg med familien på en af Danmarks bedste adventure golfbaner. Her kan alle være med, uanset niveau. Spil igennem baner med bunkers, vandgrave, sten og flotte blomster. Når alle er kommet igennem banen, kan i fortsætte med fodboldgolf, minigolf, fodboldpool eller nogle af vores mange andre aktiviteter og spil.
 
Arter vejret sig ikke helt, kan I søge indenfor, hvor vi har legeland, skydesimulator, samt andre spil og aktiviteter. Vi har noget til enhver smag.
I hjertet af parken finder I vores café, hvor I kan købe is, snacks og kolde og varme drikke. Det er også tilladt at medbringe eget mad og drikkevarer. Dog med undtagelse af øl, vin og spiritus, som til gengæld kan købes i vores café. Gå også på opdagelse i vores butik, som ligger sammen med caféen.
Få en stressfri dag hos Adventure Park, hvor stille og rolig hygge med familien er i højsædet. Her er der oplevelser for hele familien! 

Se vores fordelprogram her.
 

Sommerhuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.