Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Info

Vi vil gerne holde jer opdaterede omkring aktiviteter og lign. i Henne Strand og omegn. Her ved Vestkysten er der altid meget at opdage og opleve. For at gøre det så let som muligt, kan informationerne findes på følgende kanaler:

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste informationer, nyhed og tilbud direkte i din indbakke. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev via vores Facebookside.

Facebook

Like os på Facebook og følg med i livet ved Henne Strand og omegn. Her kan I også deltage i konkurrencer og se hvad der sker i området.

Instagram

Er du eller var du på ferie hos os i Henne strand eller omegn, så må du gerne dele dine ferieoplevelser på Instagram med os. Brug hashtagget #kobmandhansen

YouTube

Tag en virtuel runde i feriehuset på vores YouTube kanal inden I booker. Tjek feriehuset ud indvendig som udvendig, samt se videoer af området.

Fotokonkurrence

Har du taget gode billeder af området i løbet af din ferie? Så deltag i vores fotokonkurrence og inspirere de andre gæster med dine oplevelser. Vores fotokonkurrence løber fra april til november hver måned, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort på 1000kr til Købmand Hansens Feriehusudlejning.