Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Tilbud

Black Friday

Tak for den store succes med vores Black Friday 2023-tilbud!
Vi ses igen til Black Friday 2024 :-)

For at gøre din søgning lettere, har vi allerede forberedt nogle søgekriterier til dig!

Hvis disse ikke passer til dig, kan du bruge vores normale søgefunktion på hjemmesiden!

 

Huse med pool - Jacuzzi - Sauna | Huse i den danske vinterferie i uge 7 | Huse med hunde tilladt - Huse med aktivitetsrum

Nybyggede/renoverede huse - Energivenlige huse - Huse med opladere til elbiler | Huse med pejs | Ferielejligheder

Kunne du tænke dig lidt luksus?

Her finder du et udvalg af feriehuse med pool, udendørs whirlpool eller sauna.

Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Vinterferie i uge 7

Kunne du tænke dig at booke et hus i den danske vinterferie i uge 7? Vi har samlet et udvalg af feriehuse til dig her.

Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferie med hund eller sporty med et aktivitetshus?

Så bør du tage et kig på dette udvalg for at se, om der er det rigtige for dig.

Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Nyere/renoverede og huse med opladere til elbiler

Leder du efter nyere eller renoverede huse, eller huse med en ladestation til din elbil? Så bør dette udvalg af huse være af interesse for dig.

Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

I de kolde måneder er det altid bedst foran pejsen.

Her har vi et udvalg af huse med pejse, som gør vinteren rigtig hyggelig.

Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Et sommerhus er for stort til dig?

Vil du kun være her i et par dage, og et hus er for stort til dig? Så er en af vores smukke ferielejligheder måske lige noget for dig.

Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Black Friday tilbud

Hvis du er på jagt efter de bedste Black Friday tilbud, er du kommet til det rigtige sted. Black Friday lurer lige om hjørnet, og du som feriegæst hos Købmand Hansens Feriehusudlejning venter garanteret ivrigt på årets bedste tilbud. 

I år kan du få 20% i rabat hvis du bestiller ferie online i nogle bestemte uger. Der er store rabatter på en mere end 4300 ferieuger i 2023 og 2024. Det bedste ved Black Friday er, at du kan spare hundredvis af kroner på ferien, du har haft drømt om hele året. 

Det er sjældent at du kan leje sommerhus og få 20% rabat på lejeprisen, som du kan nu. Bestil dit favorrit sommerhus i dag inden det bliver lejet ud til en anden. Du får de bedste ferie priser lige nu. 

Early bird-tilbud, gælder allerede nu da rabatkoden virker fra og med i dag.

Uanset om du shopper til dig selv eller leder efter julegaver til dine kære, er Black Friday-tilbud den perfekte tid at få store besparelser dine julegaveindkøb. Så hvis du mangler den perfekte julegave så er det bare at bestille NU.

Black Week tilbud

De bedste Black Week Tilbud hvis du vil på en billig ferie i 2023 eller 2024.

Black Week Tilbud er her, og det er tid til at forberede dig på den vildeste ferie shopping i år. Denne Black Week shoppingfest er den perfekte mulighed for at få gode tilbud på din næste ferie.

For at få mest muligt ud af Black Week Tilbud, er det vigtigt at du vælger det sommerhus der passer til dit behov. Start med at lave en liste over de krav, du har til feriehuset. Søg derefter i oversigten efter det hus der opfylder flest af dine krav og giver dig mest værdi for dine penge.

Købmand Hansens Feriehusudlejning tilbyder vild rabat til dig der ender på denne side. Du har over 4000 uger ferielejligheder, sommerhuse med pool, sommerhuse med brændeovn, eller sommerhuse med spa og mange huse hvor både børn og hunde er mere end velkommen.

Bemærk at ferie i uge 7 er MED i dette års Black Friday online tilbud.

Bare sørg for at gøre dit forarbejde, være organiseret og holde fast i dit budget. Rigtig god shopping!

Hvornår er det Black Friday 2023

Det er Black Friday den 24 november 2023, og den vil blive fejret over flere dage i november for mange virksomheder. Black Friday er ikke bare en almindelig shoppingbegivenhed. Det er langt den mest ventede og spændende shoppingdag på året, og folk fra forskellige samfundslag venter ivrigt på dagen hvert år. Denne dag fejres over hele verden, og den giver kunderne en chance for at få fat i nogle utrolige tilbud, som er svære at finde på nogen anden tid af året.

Hvis du er en, der elsker at shoppe, eller hvis du er en af dem, der elsker at spare et par kroner, så er Black Friday den perfekte dag for dig. Dette er en dag, hvor du kan få fat i nogle feriehuse, du måske havde fravalgt tidligere, på grund af prisen. Med så mange ferieboliger på tilbud og rabatter til rådighed kan det være overvældende at vælge den rigtige feriebolig eller ferie periode.

For at få mest ud af dette års Black Friday dato, bør du planlægge og forberede dig godt inden så du får lige netop den ferie du trænger til. Det er tid til at sætte kryds i kalenderen 24.11 Black Friday 2023 og være klar til at opleve en dag fyldt med spænding og begejstring med fantastiske tilbud og rabat.