Efterårsferie i sommerhus

Nyd naturen og efteråret i sommerhus

Book et feriehus i Henne Strand og omegn til efterårsferien. Tilbring efterårsferien i et feriehus i Henne Strand og omegn. Oplev det skummende Vesterhav i al sin skønhed og nyd efterårets farvespil i skoven. Genoplad batterierne i et af vores feriehuse og nyd tiden sammen med familien. Retur til alle tilbud.

 


Ledige sommerhuse til efterårsferien


GRATIS GOLF

Golfdji0002
Dkblog Item 740 X 511 Px
Golf Henne

Du kan spille gratis golf i 2020, når du lejer et feriehus ved os og nyde hver dag af din ferie på den smukke bane Henne Golfklub byder - helt gratis! Du kan spille året rundt på banen. Læs mere her...

Efterårsferie med børn

Maple Leaf 1171312
Kids Eyes 1440168
Family Fall Photo 1385015

I Henne Strand og omegn, ligger mange oplevelser og venter, for store og små. Området byder på mange aktiviteter og attraktioner.

Et feriehusophold er en rigtig god ferieform for familier med børn, da et feriehus tilbyder god plads og hjemlige bekvemmeligheder. Her er der mulighed for en uforstyrret ferie med familien.

Spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien i efteråret

Fordelskort_rettelse
Svampefestival
679 4661 Ravnyhed Feriering

Her har I nogle forslag til aktiviteter i efterårsferien: Drageflyvning – Vestenvinden er perfekt, at sætte drage op i. Saml kastanjer og lav kastanjedyr med tandstikker og snor. Svampejagt – I Blåbjerg Plantage kan hele familien gå på svampejagt. I efteråret er der også god mulighed for at finde rav på stranden. Især efter en storm, når der er fralandsvind er der gode muligheder for at finde rav. Et besøg i en af områdets svømmehaller er også en god ide, hvis Vesterhavet ikke længere indbyder til svømmeture. I nogle svømmehaller tilbydes rabatter for Købmand Hansens kunder – spørg på bureauet, eller tjek vores fordelsprogram.

Begivenheder i efteråret: Svampeuge, Krondyr festival og Østersfestival

 

Efterårsferie med hund ved Vestkysten

Hundeskov Husby
Bailey In The Park 2 1332284
Hundeskovdji0026

Sommerhusferie, er også velegnet til ferie med hunden. I mange af vores feriehuse er hunde tilladt. Søg feriehuse med husdyr tilladt. 

Hundeskove

I vores område er der ikke mindre end 3 hundeskove, hvor hunden kan løbe frit omkring. Nr. Nebel Hundeskov (Beliggende 1 km syd for Nr. Nebel på Klintingvej). Nymindegab hundeskov i Blåbjerg/Nyminde Plantage (på Sønder Klintvej) og Oksbøl hundeskov i Ål Plantage (Indkørsel fra Præstegårdsvej i Oksbøl).

Efteråret i Henne Strand er helt fantastisk

Svampejagt
Kids Play In The Autumn Leaves 1385705 1

Træernes blade er utrolig farvestrålende i Henne Strand og omegn. Efteråret er en ganske speciel tid på året, at holde ferie ved Vesterhavet. Brug ferien på lange vandreture, hygge foran brændeovnen med en god bog eller lav din egen wellness aften med spa og sauna i feriehuset. Medbring dit kamera på dine gåture i naturen og fang de flotte efterårsfarver. Deltag derefter i vores fotokonkurrence med dine efterårsbilleder fra Henne Strand og omegn. Du kan således vinde et gavekort på kr. 1.000,- til dit næste feriehusophold hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Læs mere her.

Miniferie – kan bookes 7 dage inden ankomst

Miniferie 1
Miniferie 3
Miniferie 4

Har du ikke mulighed for en hel uges ferie, men gerne vil nyde nogle dage ved Vesterhavet, så er der også mulighed for det. I D – E og F sæsonen (Se sæsonkalenderen her) kan mange af vores feriehuse lejes for 4 overnatninger. Miniferie kan dog først bookes 7 dage inden ankomst. Kontakt bureauet for at få en liste med ledige huse tilsendt.

Museer i nærheden af Henne Strand

Tirpitz-Stillingen familie udenfor
Flymuseum
bork vikingehavn 2

I umiddelbar nærhed af Henne Strand er der flere fantastiske museer, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. For de historie interesserede vil et besøg på Vikingemuseet i Ribe eller Bork være en spændende oplevelse. Til de flyinteresserede, vil et besøg på Danmarks Flymuseum ved Skjern, være et oplagt udflugtsmål. Her har i en oversigt om alle museer i området.

Årets største museums nyhed er Tirpitz i Blåvand, som er et bunkeranlæg fra 2. verdenskrig. Læs mere om museet her.

På nogle af områdets museer er der mulighed for rabat på entreprisen, hvis man har booket et hus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Se vores fordelsprogram her.

På udkig efter andre sommerhustilbud?


Se alle tilbud