Efterårsferie i sommerhus

Nyd naturen og efteråret i sommerhus

Book et feriehus i Henne Strand og omegn til efterårsferien. Tilbring efterårsferien i et feriehus i Henne Strand og omegn. Oplev det skummende Vesterhav i al sin skønhed og nyd efterårets farvespil i skoven. Genoplad batterierne i et af vores feriehuse og nyd tiden sammen med familien. Retur til alle tilbud.

 


Ledige sommerhuse til efterårsferien

Efterårsferie med børn

Maple Leaf 1171312
Kids Eyes 1440168
Family Fall Photo 1385015

I Henne Strand og omegn, ligger mange oplevelser og venter, for store og små. Området byder på mange aktiviteter og attraktioner. Find mere information omkring aktiviteter og få gode ideer til udflugtsmål via vores Nordseeholidays App – downloades i Google Play eller App Store.

Et feriehusophold er en rigtig god ferieform for familier med børn, da et feriehus tilbyder god plads og hjemlige bekvemmeligheder. Her er der mulighed for en uforstyrret ferie med familien.

Spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien i efteråret

Fordelskort_rettelse
Kite 1 1464882
679 4661 Ravnyhed Feriering

Her har I nogle forslag til aktiviteter i efterårsferien: Drageflyvning – Vestenvinden er perfekt, at sætte drage op i. Saml kastanjer og lav kastanjedyr med tandstikker og snor. Svampejagt – I Blåbjerg Plantage kan hele familien gå på svampejagt. I efteråret er der også god mulighed for at finde rav på stranden. Især efter en storm, når der er fralandsvind er der gode muligheder for at finde rav. Et besøg i en af områdets svømmehaller er også en god ide, hvis Vesterhavet ikke længere indbyder til svømmeture. I nogle svømmehaller tilbydes rabatter for Købmand Hansens kunder – spørg på bureauet, eller tjek vores fordelsprogram.

Begivenheder i efteråret: Krondyr festival (1/9 – 31/10) og Østersfestival (14/10 – 23/10).

 

Efterårsferie med hund ved Vestkysten

Hundeskov Husby
Bailey In The Park 2 1332284
Hundeskovdji0026

Sommerhusferie, er også velegnet til ferie med hunden. I mange af vores feriehuse er hunde tilladt. Søg feriehuse med husdyr tilladt. 

Hundeskove

I vores område er der ikke mindre end 3 hundeskove, hvor hunden kan løbe frit omkring. Nr. Nebel Hundeskov (Beliggende 1 km syd for Nr. Nebel på Klintingvej). Nymindegab hundeskov i Blåbjerg/Nyminde Plantage (på Sønder Klintvej) og Oksbøl hundeskov i Ål Plantage (Indkørsel fra Præstegårdsvej i Oksbøl).

Miniferie – kan bookes 7 dage inden ankomst

Miniferie 4
Miniferie 3
Miniferie 1

Har du ikke mulighed for en hel uges ferie, men gerne vil nyde nogle dage ved Vesterhavet, så er der også mulighed for det. I D – E og F sæsonen (Se sæsonkalenderen her) kan mange af vores feriehuse lejes for 4 overnatninger. Miniferie kan dog først bookes 7 dage inden ankomst. Kontakt bureauet for at få en liste med ledige huse tilsendt.