Bork Havn - en hyggelig fiskerby ud til Ringkøbing Fjord

Sommerhuse i skøn atmosfære beliggende ved den lille charmerende havneby

Bork Havn består af både nye og gamle områder, hvilket selvsagt indebærer, at der kan tilbydes både nye og ældre sommerhuse. Her er masser af atmosfære.

Tidligere hed området Kirkehøj, og sagnet fortæller, at de gamle vikinger påbegyndte togterne fra dette område. Blandt andet derfor har man etableret Bork Vikingehavn, hvor nutidens turister får mulighed for at blive ført 1000 år tilbage i tiden og kan opleve, hvordan livet udmøntede sig i et handelsområde midt i vikingetiden. En spændende og anderledes turistattraktion for hele familien.

I dag er Bork Havn en hyggelig fiskerby med bådehavn og en lille hyggelig gågade, som hedder Bryggen. Bork Havn er beliggende ud til Ringkøbing Fjord, der med sit lavvandede område er perfekt egnet til surfere, såvel øvede som nybegyndere.
Omkring Bork Havn ligger det fredede fugleområde, der kaldes Tipperne, ligesom der ikke er langt til Skjern Å naturpark.
Desuden er Bork Havn nærmest verdensberømt for sin årlige musikfestival, der rummer toppen af poppen og rocken i Danmark, ligesom der hvert år er internationale navne på programmet. Se mere om Bork Havn Musikfestival her.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Ferie ved Bork Havn tæt på Ringkøbing Fjord

Bork01
Bork Havn Fjorden

Søg sommerhuse ved Bork Havn her

Historiske oplevelser og naturområder i særklasse

Ribe Viking

Vikingemuseer

Fugleflok i den åbne natur ved Tipperne

Tipperne

Den charmerende fiskerby er med sine mange muligheder et oplagt sted at holde ferie. Tag f.eks. på oplevelse tilbage i vikingetiden med et besøg på Bork Vikingemuseum. Her er der bl.a. krigerskole for børnene, hvor de kan lære at kæmpe med spyd og sværd. Eller hvad med en udflugt til halvøen Tipperne i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her kan man i sommerhalvåret opleve Danmarks vigtigste opholdssted for tusindvis af trækfugle med oprindelse fra både Skandinavien og Sibirien. Find mere inspiration til oplevelser i vesterhavsferien.

Hyggelige cafeer og børnevenlige spisesteder

Dreng Med Is
Roegetfisk

I Bork Havn ligger cafeer og børnevenlige spisesteder side om side med dagligvarebutikker og butikker med kunsthåndværk. Besøg f.eks. Restaurant Panorama, hvor I kan nyde jeres måltid med udsigt over Ringkøbing Fjord, eller tag hele familien med på Star Café og Restaurant, hvor der bl.a. serveres et rigt udvalg af friske fiskeretter til famlievenlige priser. Hos Bork Havn Røgeri har I også mulighed for at købe friskfanget fisk, som I kan tage med hjem til frokosten.