Familieferie med masser af oplevelser

Familieferie handler om at være sammen - oplevelser, hygge og sjov - langt væk fra dagligdagen. Med til en god ferieoplevelse hører også, at familiens base er i orden, så ferien kan tilrettelægges uden at families egen rytme bliver forstyrret.

Vi mener at et sommerhus giver den perfekte ramme for en dejlig ferie for hele familien. Her er der masser af plads både inde og ude. Lige uden for døren har vi en fantastisk natur, lige til at gå på opdagelse i. Stranden giver børnene verdens største sandkasse og indbyder til mange timers leg. Ligeledes er der masser af gode oplevelser for børn og resten af familien i og omkring Henne Strand.


Feriehuse til hele familien

Børnevenlig ankomst

Fordelskort_rettelse
Nyd Henne Strand
679 11579 Legoland Hoved

Gave for børn
Allerede ved ankomsten til bureauet, ser man, at der er tænkt på børnene. Et lille Lego-bord gør nøgleafhentningen mere overskueligt. Den sørger for at børnene er beskæftiget mens de voksne klarer formaliteterne. Ankommer I med små børn, kan også bleskift klares på vores toilet med pusleplads. Ligeledes tilbydes alle børn en lille ankomstgave, som normalt vækker glæde hos børnene og så er de som regel beskæftiget, mens mor og far pakker bilen ud.

SMS - service
Skulle man ankomme før tid, og feriehuset således ikke er klar til indflytning, kan man nemt slå tiden ihjel i Henne Strand. Gå en tur ned af gaden og nyd evt. en softice eller frokost hos Købmand Hansens Bageri og Cafe. Skinner solen og vil I hellere tilbringe ventetiden ved stranden, så er det heller intet problem. Vi sender jer blot en sms, såfremt huset er klart til indflytning inden kl. 15.00. Det eneste det kræver, er at I har oplyst os jeres mobilnummer.

Vi har således forsøgt at gøre feriestarten så behagelig som muligt.

Oplevelser for hele familien

fam. i skoven
Henne dreng strand

Et feriehusophold i Henne Strand og omegn, tilbyder meget at det et barnehjerte begærer. Her er der plads til udfoldelser og flere aktiviteter i området for børn i alle aldre.

Fordelsprogram
Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får man 3 uger inden ankomst en meil med vores fordelsprogram. Fordelsprogrammet giver rabatter til flere aktiviteter. F.eks gratis entre til et barn i føgle med en voksen i Blåvand Zoo. 30% rabat for hele familien til Nr. Nebel svømmehal. Ligeledes opnår man rabat på entreen til LEGOLAND m.v.  Udvalget og mulighederne er mange og giver familien mulighed for sammen at planlægge ferien

Børnevenlige feriehuse
Mange af vores feriehuse er børnevenligt indrettet og har bl.a. en gynge og en sandkasse ved huset. Vaskemaskine og tørretumbler forefindes også i flere af vores feriehuse. Dette betyder, at bagagen kan reduceres betragteligt. Det samme gør sig gældende med barneseng og højstol til de mindste.

Såfremt det ikke allerede forefindes i huset, kan barneseng, højstol, sengetøj, håndklæder m.v. ogås lejes i bureauet. Ved forudbestilling er det hele klar til, at tage med ved ankomst.

Der er således intet der står i vejen, for at I kan få en dejlig familieferie i et af vores feriehuse. Det eneste I skal gøre er, at finde det feriehus der passer netop jer, og så få pakket taskerne og afgang.