Juleferie i feriehus

Slip for julestress

Et feriehus ved Henne Strand er den ideelle ramme for en hyggelig jul, hvor hele familien kan samles om at slappe af og være sammen. Så pak bilen med julemad og gaver og nyd at fejre jul væk fra hverdagens stress og jag... 

Tilbage til tilbud

Jul på en ny måde

Drømmer I også om at fejre jul på en måde, hvor I har mere tid til hinanden? Så er en juleferie i sommerhus den perfekte løsning. Når I holder jul i sommerhus, kan I bedre koncentrere jer om at hygge jer sammen og slappe af.

Den smukke natur omkring Henne Strand er værd at opleve om vinteren, når sneen knitrer på skovbunden og stranden forvandles til et snelandskab. Gå på jagt efter ting til jeres egen juledekoration, tænd op i brændeovnen og sæt julemusikken på - så er der dømt julehygge for hele familien.

I er velkommen til at pynte feriehuset op med nisser og julehjerter. Og må vi anbefale en omgang æbleskiver i sofaen, mens I nyder stilheden og roen.

Glædelig jul!


Feriehuse til juleferien

Vinteråbningstider

Badeland og svømmehal
Bager Caferedigeret
Vintorvet

Selv om dagene bliver kortere, og der er roligere, betyder det ikke, at alt lukker ned. Er du i et feriehus i vintertiden, er der rart at kende åbningstiderne på områdets butikker og restauranter.
Vi har derfor samlet åbningstiderne for Henne Strand og omegn. (kommer igen i november)

Vinteraktiviteter

Loebe Strand
Vesterhav Vinter

Vinteren er en kold og mørk tid. I Henne Strand og omegn, er der dog ingen grund til at tilbringe ferien under dynen. Uanset vejret, kan vestenvinden og Vesterhavet altid give fornyet energi. Der er også mange indendørs og udendørs aktiviteter i området.