Ferielejligheder ved Henne Strand

Nordsø Klit

Det syder af atmosfære og feriehygge på Hotel Nordsø Klit. Placeret midt i et stort, vestjysk klitområde med storslået ud-sigt til alle verdenshjørner. Få minutters spadseretur, og du er ved stranden - eller midt i butiksområdet på Henne Strand.

Hotel Nordsø Klit er indrettet med 28 lejligheder af forskellig størrelse - fra to til seks personer. I hver lejlighed er der farve-TV (fællesantenne), fuldt udstyret køkken og en hyggelig terrasse eller egen balkon, hvorfra vejr, vind og udsigt kan nydes som den rene balsam for sjælen.
Hotel Nordsø Klit er med andre ord et ferietilbud, hvor det er lykkedes bygherren at forene en karakteristisk byggestil og en eksklusiv ferieatmosfære med de krav, der stilles til et hotel med moderne feriefaciliteter.
Uanset om det er få dages afslappet ferie, man ønsker - eller det er den årlige sommerferie, der afvikles, så kan ønskerne skrues sammen til en individuel helhed. En praktisk, individuel og komfortabel måde at holde ferie på.

Lejlighederne i Hotel Nordsø Klit findes under følgende obj.nr. 1001-1028.
Se billeder af lejlighedernes beliggenhed her: lejlighed nr. 1-6 + 17-22, lejlighed nr. 7-9 + 12-16, lejlighed nr. 25-28.

Ferielejligheder tæt ved golfbanen

Et par kilometer fra Henne Strand ligger flere lejligheder i området tæt på golfbanen og Blåbjerg Plantage i Henne Øst. Området dækker flere feriehuse, samt en campingplads med åbent fra påske til efterårsferien, stutteri, glaspusteri og ikke mindst en 18 hullers golfbane. Ferielejlighederne er fordelt over 3 komplekser:

Hennebysvej 26
Dejlige og lyse ferielejligheder til 4 personer, som er opført i 2005. Til lejlighederne hører overdækket østvendt terrasse, samt vestvendt åben terrasse.

Se lejlighederne under katalog nr. 162, og 1377.

Hennebysvej 40
Murede ferielejligheder i 2 plan med nyerer køkken og sydvendt terrasse. Ferielejlighederne er til 4 personer og der er et fællesareal, med plads til boldspil m.m.

Se lejlighederne under katalog nr. 1286 og 1304  

Tæt på det hele

I centrum af Henne Strand er der i 2008 oprettet en kvalitetslejlighed i 2 plan. Lejligheden fremstår lyst og venligt og har plads til 6 personer. Terrasser både i stueplan og på 1. sal mod vest.

Lejligheden har katalog nr. 1031  

Renoverede ferielejligheder i Henne Klit

Henne Klit er et gammelt pensionat, som i dag er indrettet med 4 moderne lejligheder.

Der er 2 lejligheder på 1. sal og 2 lejligheder i stueplan.

Alle lejligheder er blevet renoveret i 2009 og fremstår lyse og venlige. Der er plads til 5 personer og et husdyr.

Til lejlighederne er der fællesrum med sauna, solarium, vaskemaskine og tørretumbler. Ligeledes er der fælles terrasse, samt have med havemøbler, solvogne og gyngestativ.

Lejlighederne findes under katalog nr. 104, 105, 106 og 107.