Ferielejligheder ved Henne Strand

En ferielejlighed er ideel til mange formål. I er helt jer selv og kan spare penge fx på selv at lave mad i stedet for at spise ude. Her kan I se, hvilke forskellige ferielejligheder vi tilbyder hos Købmand Hansen, og helt sikkert finde en, der passer til jeres behov. Vi har fire beliggenheder: Nordsø Klit, Hennebysvej, Centrum i Henne Strand og Henne Klit. 

Nordsø Klit - ferielejligheder med storslået udsigt

Udefra2
Altan

28 lejligheder med plads til 2-5 personer
Nordsø Klit er indrettet med 28 lejligheder af forskellig størrelse - fra to til fem personer. I hver lejlighed er der TV, fuldt udstyret køkken og en hyggelig terrasse eller egen balkon, hvorfra vejr, vind og udsigt kan nydes som den rene balsam for sjælen. 

Ferielejlighederne er placeret midt i et stort, vestjysk klitområde med storslået udsigt til alle verdenshjørner. Få minutters spadseretur, og du er ved stranden - eller midt i butiksområdet på Henne Strand. Uanset om I skal på få dages afslappet ferie eller på den årlige sommerferie, så kan jeres ønsker skrues sammen til en individuel helhed. En praktisk og komfortabel måde at holde ferie på.

Se lejlighedernes beliggenhed og book dem her:

Se placering af Lejlighed nr. 1-6 + 17-22 
Book : Lejlighed 1001 - Lejlighed 1003 - Lejlighed 1004 - Lejlighed 1006 - Lejlighed 1018 - Lejlighed 1019 - Lejlighed 1020 - Lejlighed 1022  

Se placering af Lejlighed nr. 7-9 + 12-16
Book: Lejlighed 1008 - Lejlighed 1009 - Lejlighed 1012 - Lejlighed 1013 - Lejlighed 1015

Se placering af Lejlighed nr. 25-28
Book: Lejlighed 1024 - Lejlighed 1025 - Lejlighed 1026 - Lejlighed 1027 

Flere billeder fra Nordsø Klit

Terrasse
Strandevj
Koekken

Tæt på golfbane og plantage

Eksterioer
Altan

Et par kilometer fra Henne Strand ligger flere lejligheder i området tæt på golfbanen og Blåbjerg Plantage i Henne. Området dækker flere feriehuse, samt en campingplads med åbent fra påske til efterårsferien, stutteri og ikke mindst en 18 hullers golfbane. Ferielejlighederne er fordelt over 2 adresser:

Hennebysvej 26

Dejlig og lys ferielejlighed opført i 2005 med plads til 4 personer. Lejligheden har eget køkken, en hyggelig hems og østvendt overdækket terrasse, samt vestvendt åben terrasse.

Book her: Lejlighed 1377

Hennebysvej 40

Murede ferielejligheder i 2 plan med nyere køkken og sydvendt terrasse og balkon. Ferielejlighederne er til 4 personer og der er et fællesareal, med plads til boldspil m.m.

Book her: Lejlighed 1286 

Flere billeder fra Hennebysvej 26 og 40

Terrasse
Koekken2
Ude2

Strandvejen - i hjertet af Henne Strand

Udsigt
Udefra

I centrum af Henne Strand med kort afstand til både kyst og byliv, finder I en kvalitetslejlighed fra 2008. Lejligheden er i 2 plan og fremstår lys og venlig. Den har plads til 6 personer og byder på masser af komfort: moderne indretning, brændeovn, eget køkken med bl.a. opvasker, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Sidst men ikke mindst har den en delvist overdækket gårdhave i stueplan og på 1. sal en stor balkon.

Book lejligheden  

Flere billeder fra Henne centrum

Koekken
Altan
Vaskemask

Renoverede ferielejligheder i Henne Klit

Udsigt
Udefra

Henne Klit er et gammelt pensionat, som i dag er indrettet med 4 moderne lejligheder. 

Der er 2 lejligheder på 1. sal og 2 lejligheder i stueplan.

Alle lejligheder er blevet renoveret i 2009 og fremstår lyse og venlige. Der er plads til 5 personer og et husdyr.

Til lejlighederne er der fællesrum med sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Ligeledes er der fælles terrasse, samt have med havemøbler, solvogne og gyngestativ.

Book her: lejlighed 104 (stueplan) - lejlighed 105 (1. sal) - lejlighed 106 (1. sal) - lejlighed 107 (stueplan)

Flere billeder fra Henne Klit

Legeplads
Terrasse
Koekken