Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Handicapvenlig indkøbsmuligheder...

Købmand Hansens Supermarked fejrede i 2018 - 50 års jubilæum. Der er unægteligt sket en del, siden den spæde start i 1968. Butikken har indenfor det sidste års tid gennemgået en omfattende restaurering og ombygning. Butiksarealet er udvidet med 20% – men det føles faktisk, som var det blevet dobbelt så stort. Hele forretningen er funktionelt og gedigent indrettet med de mest moderne kølediske. Sidste skrig i kasselinier. Selvstændig grøntsagsafdeling med god plads mellem hylderne.

En kørestolsbruger får ingen problemer med at komme rundt. De store forandringer har da også kunnet mærkes hos kunderne. Spontane bemærkninger som: Jeg bliver så glad, når jeg kommer ind i forretningen! Hold da op – her er virkelig sket noget, siden vi var her sidst! Det er blevet meget bedre at handle her! – høres ofte, når kunderne kommer ind i Købmand Hansens Supermarked midt på „gågaden“ i Henne Strand.

Købmand Hansens indtræden i Spar har betydet et langt større varer sortiment af discountvarer, hvilket til syvende og sidst kommer vore kunder til gode. Hver uge fra søndag morgen til lørdag aften er der tilbud på ca. 100 forskellige varer. Ud over tilbudsvarerne er der fast ca. 1100 varenumre som er faste discountvarer. Prispolitikken er kort og godt tilpasset konkurrencen på dagligvareområdet. Det er da også svært at forestille sig ét eneste dagligvarebehov, der ikke er dækket af det enorme vareudbud på hylderne i Købmand Hansens Supermarked. Her er alt – fra legetøj til fersk kød, fisk og friske grøntsager og nybagt brød til morgenmaden. Alt til frokostbordet – varmt som koldt – fast som flydende. Her er friske kvalitetsråvarer til middagen, dagens aviser og ugeblade, bugnende montre med et alsidigt udbud af mejeri- og mælkeprodukter.

Hos købmanden finder I også postkort til familien derhjemme, en stor vinafdeling med tilbud fra hele verden, blomster, pejsebrænde, drager. Vaskemidler og solcreme. Og naturligvis altid årstidens friske frugter og grøntsager. Tlf nr. +45 76 52 43 43. Åbningstider: Højsæson: 7.00 - 20.00 Mellemsæson: 7.00 - 19.00 Lavsæson: 8.00 - 18.00