Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Info

Ferierådgiver, der kan give vores gæster og husejere den absolut bedste kundeservice, søges.

Hos Købmand Hansens Feriehusudlejning leder vi efter dig, der elsker at yde en ekstraordinær service, og som er god til at planlægge og koordinere. Dig, som trives på en travl arbejdsplads med afvekslende opgaver og dig, der har en positiv udstråling, er løsningsorienteret og optimistisk.

 

Som vores nye kollega vil dine primære arbejdsopgaver være at servicere vores mange sommerhusgæster og husejere – ved skranken, i telefonen og pr. mail. Men du vil i samarbejde med dine kolleger også komme til at løse et hav af forskelligartede daglige opgaver som f.eks. at planlægge og koordinere ind- og udflytninger, behandle reklamationssager, forberede diverse aktiviteter for gæster m.v.


Det er derfor vigtigt, at du har lysten og evnen til at lære en masse nyt. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har branchekendskab og er god til tysk, da størstedelen af vores gæster er tyskere. Vi har fart på, særligt om sommeren, så du skal kunne lide at have travlt og mange bolde i luften, men vi har det også sjovt – og så har vi et godt sammenhold og er stolte af at arbejde i de flotteste, nyrenoverede lokaler i hjertet af Henne Strand.

Kunne dette arbejde være noget for dig, så kan du her læse mere om hvad arbejdet indebærer.