Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Husejer

 

 

Hos Købmand Hansens Feriehusudlejning kommer gæsten i første række og ejeren i centrum.

I kraft af vores lokalkendskab, mange års erfaring og faste personale – flere gennem 25 år - er vi i stand til at give såvel ejere, som gæster den bedste oplevelse.

Vi er fleksible omkring eget brug af feriehuset og indretter vores udlejning efter, hvordan det passer dig bedst.

Vi er ærlige og realistiske omkring vores vurderinger på udlejning, og vi sætter en ære i at give dig den optimale udlejning af dit feriehus.

Lav provision, prispolitik og service

Vi har en af markedets laveste provisioner, hvis du er interesseret i en professionel samarbejdspartner, som har mest muligt at byde på. Vi tjekker huset før og efter afrejse – uden beregning.

Vi kan være behjælpelige med mange serviceordninger og småopgaver som malerarbejde, havearbejde, hovedrengøring mm. Du får afregning for vand (uden vi tager provision af beløbet), selvom du ingen vandmåler har, og du får strømafregning efter det beløb lejer har betalt.

Hos Købmand Hansen har vi ingen skjulte provisioner og vores aftaler er 100% gennemsigtige. Til din rådighed står ejerværksted, trailer, vaskeri – gratis ejer arrangementer. Der er ofte julegaver til såvel dig som ejer, som til dine feriehusgæster, ligesom der er legetøj til børnene og godbidder til hundene ved ankomst.

Kontakt os meget gerne og vi står klar til at forklare hvordan vi håndterer udlejningen for dig hos Købmand Hansen og er med til at skabe et nemt og bekvemt udlejningsforløb for dig.