Markedsføring af dit sommerhus

En bred vifte af muligheder

Købmand Hansen’s Feriehusudlejning udgiver hver år et katalog med en overskuelig oversigt over de mange huse, vi udlejer. Her kan interesserede lejere udsøge sig netop det hus og det område, der passer til deres behov.

Internettet

Købmand Hansen’s Feriehusudlejning har lagt samtlige huse ud på Internettet med billeder, skitser og beskrivelser. Vi bruger hvert år mange ressourcer på at udvikle og vedligeholde disse mange sider, så de præsenterer sig bedst muligt. Derudover tilstræber vi stor synlighed på Internettet, så vi er lette at finde for kunderne. Vi vægter at ligge højt på diverse søgemaskiner i ind- og udland, fordi internettet har stor betydning for branchens udvikling. For øjeblikket modtager vi utrolig mange bookinger via dette medie, og tallet er stadig kraftigt stigende.

Feriehuskataloger

Købmand Hansen’s Feriehusudlejning udgiver hvert år et lokalt, informativt katalog, samt et fælles katalog sammen med vores andre medlemmer af Nordsee Holidays (se mere på Feriering.dk) Katalogerne trykkes både på dansk og tysk.

Samarbejdspartnere

Vi er medlem af Nordsee Holidays som er en sammenslutning af 6 lokale feriehusudlejningsbureauer.

Købmand Hansens Feriehusudlejning: Feriehuse i Henne Strand
Danibo: Feriehuse på Fanø
Feriehus Udlejning I/S: Feriehuse i Ulfborg
Die Hyggelige Dänen: Feriehuse Vejers Strand
SJ Feriehusudlejning: Feriehuse i Vejlby Klit
Feriekompagniet Blåvand: Feriehuse i Blåvand

Husejerrabat

Som husejer hos et af Nordsee Holidays' udlejningsbureauer kan du leje et sommerhus hos de øvrige udlejningsbureauer med 20 % rabat hele året.

Agent-net

Købmand Hansen’s Feriehusudlejning har et bredt agent-net fordelt i Danmark, Norden og Europa.

Markedsføring

Vi bruger en bred vifte af medier med den filosofi, at stor udbredelse giver stor synlighed.

Landsdækkende med mange muligheder

Eget bureau i Tyskland

Købmand Hansen’s Feriehusudlejning samarbejder med et selvstændigt bureau i Tyskland med det ene formål at booke feriehuse.

Annoncer

I løbet af sæsonen indrykker Købmand Hansen’s Feriehusudlejning små og store annoncer i magasiner, branche-kataloger og dagblade på alle aktuelle markeder.

Messer

Hvert år deltager Købmand Hansen’s Feriehusudlejning på flere salgsmesser i ind- og udland med hovedvægten lagt på det tyske marked, som er vores hovedmålgruppe. Disse messer er en vigtig del af den personlige kundepleje, og vi udleverer her et stort antal kataloger til potentielle gæster og fortæller om områdets tilbud.

Vejen til flere udlejninger

Mange bruger internettet til at kigge nærmere på feriehusene og online booking. Købmand Hansen’s Feriehusudlejning er helt i front med profilering på internettet. Købmand Hansen’s Feriehusudlejning bruger mange ressourcer til markedsføring på internettet, og har som målsætning at være markedsleder på dette område. Købmand Hansen’s Feriehusudlejnings hjemmeside er meget overskuelig og nem at finde rundt i. Internetbrugerne er utålmodige, så det er meget vigtigt at siden fungerer optimalt. Det betyder simpelthen flere udlejninger.