Trænger I til en ferie med ekstra komfort?

Lej et sommerhus med spa, pool eller brændeovn

Uanset behovet og feriens agenda, så er et sommerhus med spa og pool attraktivt for hele familien.

Søg blandt vores lækre poolhuse til jeres ferie i Henne Strand. Med et  sommerhus med pool er I sikret en skøn ferie for hele familien - uanset vind og vejr. Mange af vores poolhuse har plads til minimum 8 personer, så der er god plads til at invitere gode venner eller noget ekstra familie

Sommerhus med sauna, spa og brændeovn

Find det perfekte sommerhus med sauna, spa og brændeovn til jeres ferie ved Henne Strand. Et sommerhus med sauna, spa og brændeovn er dejlig luksus for både store og små - især i de kolde måneder, hvor man kan varme sig i spaen efter en lang dag ude i klitterne eller ved stranden.

6 Sommerhuse Vis søgemuligheder

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Faciliteter
Kort

Lækre luksus sommerhuse og ferielejligheder

Pool2
Romantic Fire Burning Fireplace
Women 9365491920

Ferietid er tid til forkælelse. Det er den periode som mange ser frem til igennem uger og måneder, og som man efterfølgende mindes med glæde. I ferierne lader vi op, finder tilbage til os selv og ind til hinanden igen. I et luksus sommerhus bliver det hele lige lidt nemmere og sjovere og giver en skøn følelse af overskud, som man måske savner i hverdagen, og som I kan tænke tilbage på i lang tid fremover. 

Hvorfor ikke leje et sommerhus med brændeovn - både dem, der har en derhjemme og dem, der ikke er vant til brændeovn, vil mærke hyggestmeningen brede sig, straks man tænder op. Kombiner med spa eller sauna, og I får en ferie i et sommerhus, som klart adskiller sig fra livet derhjemme. Der er ikke noget så afslappende som at mærke de blide bobler i spa'en, eller som at lade kroppen gennemvarme i en sauna. 

Find det perfekte luksus sommerhus 

Hos Købmand Hansens Feriehusudlejning kan I finde det perfekte luksussommerhus med brændeovn, spa og sauna til jeres ferie ved Henne Strand. Tænd op i brændeovnen, start saunaen eller fyld spaen og nyd jeres ferie sammen. Det er forkælelse af hele familien.