Ravbutikker

Rav Mads' hus

Den 3. januar 1913 flyttede "Rav" Mads og hans kone til Henneby. Efter en del år med slid og gentagende forsøg på at lave ravsmykker, lykkedes det ham at åbne en butik ved Henne Strand. Her solgte han hans ravsmykker til turisterne.

"Rav" Mads havde en livsindstilling til "Man skal glæde sig ved at lave smykker af rav, kun derved bliver de unikke". Det er den indstilling, vi gerne vil viderefører.

Ud over smykker i Rav kan du også købe stykker af rav fra Vesterhavet, tøj og kunst.

Rav Mads' hus
Hennebysvej 7
6854 Henne
Tel.: +45 76 66 00 66
Mail: ravmadshus@me.com
Mere information: www.ravmadshus.dk

Unikke rav-smykker

Bjarke Holtzmann er designeren, guldsmeden og ravsliberen bag de smykker, du finder i det smukke arbejdende værksted på Vesterkærvej 10. Den 1/11-2008 er han flyttet i nye lokaler. I forbindelse med flytningen er der sket store forandringer. Butikken er blevet 24 m2 større og meget mere "luftig", men stadig hyggelig. Som tilvækst er der kommet et mini Jet-& Ravmuseum - det første af sin art i verden. Det giver mulighed for at studere en verden for hhv. 80 og 40 millioner år siden, som i dag er basis for smykkeproduktionen på stedet, hvor jet, rav og 925 Sterling sølv er grundelementerne.

Ravhuset Hennebjerg
Vesterkærvej 10, Hennebjerg
6830 Nørre Nebel
Tel.: +45 31 14 84 25
Mere information: www.ravhuset.com

Bork rav og sten

Hos Bork rav og sten finder du et stort udvalg af ravsmykker fremstillet på eget værksted. Alt rav der benyttes er Vesterhavs rav. Bork rav og sten har et stort udvalg af flotte hjemmelavede ravsmykker. Unika smykker fremstilles også efter ønske. Salg af unika smykker sammensat af guld, sølv,  horn og kronhjortegevir ( Kallesmærsks Hede). Vi laver reparation efter ønske.

Bork sten og rav
Oblingvej 7, Bork
6893 Hemmet
Mere information: www.rav-sten.dk/om