Ferie-App

Ferieinfo lige ved hånden.
Købmand Hansens Feriehusudlejning ønsker, at gøre det nemmere for jer som gæster, at få de informationer I skal bruge i forbindelse med jeres ferie. Derfor har vi i samarbejde med Feriekompagniet Blåvand udarbejdet en app, spækket med nyttige informationer til før, under og efter din ferie i Henne Strand og omegn.

En App til hele ferie-forløbet.
Uanset om I søger feriehus, afventer feriens start eller netop er ankommet, så finder I nyttige informationer til alle faserne i vores App. Informationerne er opdelt i en kontor mappe og en informationsmappe. I kontormappen finder I informationer omkring booking, sæsonkalender, forsikring, rengøring, katalog m.v. I informationsmappen finder I informationer omkring området, naturen og aktiviteter.

Oplevelser til store og små
Ferietid- er ofte familietid. Derfor har vi naturligvis tænkt på både store og små i vores App. Til de voksne har vi den informative del med ferieguiden og til børnene har vi børneguiden med kreative opgaver og ideer. Har I lejet et hus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, kan I få glæde af vores fordelsprogram. Her opnår I rabatter og fordele, som I ellers ikke ville kunne få. Alle informationer kan I nu have direkte ved hånden, på jeres telefon eller tablet.

Hent vores Nordsee Holidays App her:
App store
Googleplay