Gratis hundesnack

Booker I et feriehus hos os, hvor hunde er tilladt og medbringer jeres hund modtager I ved ankomst en pose gratis hundesnack.  Der ud over vil der også i ankomstkuverten være et par hundeposer.

Henne Pet Food
Posen med hundesnack er sponsoreret af Henne Pet Food. Henne Pet Food er en danskejet familievirksomhed, med produktion i Outrup. De producerer foder og fodermidler til hunde og katte baseret på frisk laks. Henne Pet Food A/S startede i 1993 og filosofien og holdningen er at fremstille produkter med respekt for naturen og kærlighed til de dyr der skal spise dem. Laksen leveres af naboen, som er leverandør af laks til fødevareindustrien. Laksen forarbejdes direkte på fabrikken, så de gode egenskaber fra lakseolien og proteiner overføres til foderet.  Læs mere om Henne Pet Food her.

Såfremt vi ved ankomst ikke er opmærksom på, at I har hunden med på ferie, så gør os gerne opmærksom derpå, så vi ikke glemmer at overrække jer hundesnacken. Vi glæder os til at byde jer og jeres firbenede venner velkommen til Henne Strand og omegn.