Masser af aktiviteter til ferien med hund

Tag hunden med i sommerhus!

Er man velsignet med en firbenet ven, dukker dette spørgsmål givetvis op minimum én gang om året: Hvor får vi passet Fido, mens vi er på ferie?

Undgå dyrepensionatet
At få passet sin hund i ferien er på den praktiske side både tidskrævende og dyrt. Hundehoteller, dyrepensionater, familiepleje - selv om man ind i mellem bliver nødt til at ty til den kategori af ferieløsninger for husets kæledyr, er det nok de færreste som synes, det er en helt fair eller fin ordning.

På den følelsesmæssige konto synes det måske også lidt meningsløst - eller ganske enkelt udelukket - at holde ferie uden familiens en eller flere pelsede medlemmer.

Sommerhuse hvor hund er tilladt

Gratis hundesnack til din hund, når I kommer

Hundeskov Husby
FH mit Hund
Hundeskovdji0026

Vi giver en gratis hundesnack, hvis I tager hunden med i feriehuset. Den gode nyhed er, at du er velkommen til at byde menneskets bedste ven med på ferie i mange af vores feriehuse. Og familien får tillige glæden ved at spendere ferietiden med hunden i trygge og kendte omgivelser - det vil sige dér, hvor dens familie befinder sig. Med de mange hundeskove i Danmark og ingen karantæneregler for at få hunden med fra udlandet, er valget let. Husk dog altid at vise hensyn og have hunden i snor.

Så pak kødbenet, bidedyret og hundesnoren - og tag familiens hund med på ferie.

Et sommerhus er den perfekte løsning til ferien med hund - det er fleksibelt, der er masser af plads og I har den bedste legeplads lige for døren: masser af fantastisk natur med klitter og strand.