Information Coronavirus - update 20/4

 

Opdatering den 10. juni: Information til gæster bosiddende i Slesvig-Holsten

Justitsministeriet har netop udsendt pressemeddelelse om, at personer bosiddende i Slesvig-Holsten kan krydse grænsen ubegrænset uden at opfylde kravet om et anerkendelsesværdigt formål, herunder kravet om minimum 6 overnatninger.

Dermed kan personer bosiddende i Slesvig-Holsten fra den 15. juni booke et ophold på 2, 3, 4 eller 5 overnatninger uden problemer.

Justitsministeriet skriver følgende: "Personer med bopæl i Slesvig-Holsten kan fra den 15. juni 2020 indrejse i Danmark uden at opfylde kravet om et anerkendelsesværdigt formål. De skal alene dokumentere, at de bor i Slesvig-Holsten."

Læs hele pressemeddelelsen her

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Opdatering 20. april

Vi følger Covid-19 situationen løbende. I øjeblikket kan man trygt komme på sommerhus ferie.

Vi tager ekstra forholdsregler med hensyn til rengøring og afspritning af alle håndtag og overflader i det lejede feriehus.

Eventuelle ældre, svage eller kroniske syge, som ønsker at afmelde et ophold og har tegnet en afbestillingsforsikring via KHF, opfordres til at kontakte egen læge. Så er der en mulighed for at få refunderet det betalte lejebeløb via forsikringen.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Opdatering 26. marts

Må vi tage i sommerhus i påsken?

Vi har fået flere henvendelser på hvorvidt man som dansker må tage i sommerhus i påsken efter statsministerens udtalelse i mandags til pressemødet. 

Status p.t. er at det ikke er ulovligt at tage i sommerhus i påsken.

Der gælder dog naturligvis de samme regler for ophold i sommerhuset som hjemme.

- Hold afstand

- Man må ikke forsamle sig med mere end 10 personer.

- Følg de udstedte hygiejne regler

Men hvis familien pakker bilen, og kører i egen bil til sommerhuset. Bliver i sommerhuset og kun lader en i familien stå for fødevarerindkøbet, så er risikoen for smitte ikke større i et sommerhus end hjemme. 

Har man symptomer på sygdom, så skal man naturligvis ikke tage afsted men blive hjemme i egen seng. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Grundet udmeldingen fra regeringen om hvordan vi skal forholde os de kommende 14 dage, vil vi også informere jer om hvordan vi håndterer situationen.

Udmelding fra os er, at så længe vi må holde åben, opfordrer vi gæsterne til at afholde deres ferie på normalvis.

Ældre, svage eller kronisk syge, beder vi kontakte deres læge, så de kan afmelde deres ophold via en eventuel afbestillingsforsikring. Kontakt os gerne via mail: info@kobmand-hansen.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi henviser til at følge de generelle hygiejne-regler:

 

Sstcorona

 

Er du husejer ved Købmand Hansens Feriehusudlejning kan du se mere information på ejerlogin her