Aktiviteter i efterårsferien

 

Efteråret er en helt speciel årstid på den Danske Vestkyst. Her kan man gå lange ture ved stranden og i skoven og slutte dagen af, foran brændeovnen med et glas vin eller en kop varm kakao.

Vi har sammensat et par ideer til dig, for at gøre efterårsferien med hele familien, til en god oplevelse. Så behøver I ikke kede jer.

I kan også altid se hvad der lige nu sker i Henne Strand og omegn under aktuelle aktiviteter

Aktiviteter i Henne Strand

Kom og se den flotte oppyntning og det store græskar i byen! Der er gode aktiviteter for hele familien fra d.8/10 - 19/10. Her kan I bl.a. skære græskarlygter eller spille banko m.m. Den 19/11 afsluttes efterårsugen med en skumringskoncert ved stranden.

Læs mere om aktiviteterne og datoerne her

Graeskar

Spil, sjov og afslapning i feriehuset

Er vejret ikke det bedste til udeaktiviteter, så er der også mange ting I kan foretage jer i feriehuset. Lav f.eks. en wellness aften med sauna (huse med sauna) og/eller spabadet (huse med spa). Efterfølgende kan I slappe af foran den dejlig varme brændeovn med en god film. Eller hvad med en spilaften med hele familien. Her kan store og små duellerer. Sæt evt. opvasken på højkant til taberen.

spilleaften

Halloween i LEGOLAND®

Verdens hyggeligste land bliver skræmmende uhyggeligt. Vær med til Halloween i LEGOLAND® Billund og se hvordan parken er pyntet med græsker, spindelvæver og monstre. I efterårsferien (uge 42) er der åbent helt til kl. 21 (forlystelser lukker kl. 20.00).

Læs her mere 

Legolandgraeskar

Museer i nærheden af Henne Strand

I umiddelbar nærhed af Henne Strand er der flere fantastiske museer, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. Her har i en oversigt om alle museer i området.

Besøg f.eks. det fantastiske museum Tirpitz i Blåvand, som er et bunkeranlæg fra 2. verdenskrig. Læs mere om museet her.

På nogle af områdets museer er der mulighed for rabat på entreprisen, hvis man har booket et hus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Se vores fordelsprogram her.  

Tirpitz-Stillingen familie udenfor

Aktiviteter i Varde kommune

I efterårsferien (uge 42) tilbyder Varde Kommune mange aktiviteter for børnene. Det er alt fra museumsbesøg til svømmedage, skattejagt osv. Ligeledes arrangerer biblioteket i Varde ferieværksted med kreative aktiviteter.

Her kan du se alle aktiviteterne fra Varde kommune.

Fordelskort_rettelse

Nyd naturen

I efteråret er Vesterhavet vildt og spændende. Lange vandreture ved havet og i skoven er som balsam for sjælen på denne årstid. Tag en tur til Filsø og udforsk flora og fauna. Med en speciel App, kan du lære mere om natur og dyreliv. Læs mere her.

Parpaastranden Kopi

Forslag til aktiviteter med børn

Tag børnene med ud på en gåtur efter mørkets frembrud til stranden og klitterne (Husk lommelygter). Eller tag i skoven og saml kastanjer og lav sjove kastanjedyr. Efteråret indbyder også til drageflyvning i vestenvinden. Brug en eftermiddag i skoven på at samle de flotte farverige blade, som efterfølgende kan limes på papir til udsmykning af hjemmet. I Houstrup området er der gode skove. Se mere her.

Family Fall Photo 1385015