Vind med gamle ferieminder

 

Hos Købmand Hansens Feriehusudlejning fejrer vi i 2018 vores 50 års jubilæum og selvfølgelig vil vi gerne fejre dette jubilæum med jer – vores trofaste kunder, som har gjort denne succes mulig.


Mange af vores gæster kommer tilbage år efter år, og hvert år tager de hjem med gode minder både i hukommelsen og håndgribelige, som f.eks. en kontrakt, en ny opskrift, billeder eller lign. Nu har du mulighed for at vinde et feriehusophold med dine håndgribelige minder.


Deltag i vores konkurrence om et gratis ophold i et feriehus efter eget valg*. Alt du skal gøre er, at sende os dine bedste ferieminder, gerne med en lille beskrivelse, til vores mailadresse: [email protected], og du er med i konkurrencen.

Vi samler alle minderne og vil dele dem løbende på vores sociale medier. 1. november 2018 vil vi så trække en vinder.

Vi ønsker jer god fornøjelse og håber I vil nyde at gennemse gamle ferieminder.

*konkurrencebetingelser

Hvis du deltager i vores konkurrence accepterer du følgende betingelser:

  • Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.
  • Du kan deltage med et eller flere ferieminder og disse sendes enten pr. mail til: [email protected] eller pr. post til: Købmand Hansens Feriehusudlejning, Strandvejen 430, 6854 Henne Strand.
  • Gevinsten er et feriehusophold i en valgfri feriebolig i F-sæsonen i 2019 (Alle ekstraomkostninger som strømforbrug, evt. slutrengøring osv. afholdes af vinderen).
  • Gevinsten kan ikke udbetales
  • Vinderen offentliggøres den 1/11 2018.
  • Købmand Hansens Feriehusudlejning forbeholder retten til at benytte alle sendte minder som f.eks. billeder og lign. til markedsføring i trykte og elektroniske medier.  Deltagerne har det fulde ansvar for, at det indsendte materiale ikke er beskyttet af ophavsret.

 

Information