Valentines Dag

Book et ophold på Valentines Dag (d. 14. februar) og få en lille gave

Valentines Dag er et levn fra år 270, hvor Kejser Claudius havde brug for krigere og derfor lavede et gifteforbud. I hans optik udgjorde gifte mænd nemlig ikke gode krigere, og derfor måtte de forhindres i at binde sig til deres udkårne. Præsten Valentin havde dog ikke så meget som en uromantisk knogle i kroppen og viede derfor i al hemmelighed de par, der gerne ville giftes. Dette kom til at koste ham hovedet, men lad os ikke dvæle ved den detalje, men ved romantikken, der efter så mange år, lever videre.

Hos Købmand Hansen kan vi ikke leve op til at vie vores sommerhuskunder i skjul, men vi vil dog gerne gøre ophold, der bliver booket på Valentines Dag, en smule mere romantiske.

Hvis du booker et ophold på mindst 7 dage i 2018 d. 14. februar, får du en flaske rødvin med i prisen, som du kan nyde, når du sidder med din udkårne (eller hvem du nu tager med) og kigger ud over Vesterhavet.

Du skal blot oplyse koden valentin2018, når du booker dit romantiske ophold, så sørger vi for, at du får en flaske rødvin, når du ankommer til din bestilte ferie.

Tilbuddet kan ikke udbetales og gælder kun for nye bookinger i 2018 foretaget d. 14-02-2018.