Og den heldige vinder er...

PATRICK OSTERMEYER

I dag den 24/10 kl. 10.00 blev den heldige vinder af et feriehusophold i vores super feriehus nr. 1450 fundet.

Vi er meget glade for, at informere dig om, hvem der er den heldige vinder af en ferie i dette vidunderlige feriehus fra den 2/12 – 9/12 2017. Vinderen kan tage op til 7 ekstra personer med på ferien. Købmand Hansens Feriehusudlejning giver ikke kun den komplette leje, men også strømforbruget for hele ugen.

Nu er der ikke længere noget der står i vejen for en tidlig Jule-hygge tur.

Vi anbefaler, at du straks efter ankomst, går i det lokale supermarked Spar og køber et par sække brænde og en god vin. I feriehuset tændes brændeovnen og saunaen og spaen og så nydes ferien!

Vi ønsker dig nok engang stort tillykke med præmien og ønsker dig en uforglemmelig uge hos os i Henne Strand.

Du har ikke vundet…

… Men ønsker stadig at holde ferie i dette fantastiske hus? Så kan du på vores hjemmeside søge direkte på katalog nr. 1450, Hjelmevej 45A, eller du kan se på et af vores andre fantastiske feriehuse. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Henne Strand.

* For booking af feriehuset, skal vinderen give deres korrekte for- og efternavn, samt adresse til Købmand Hansens Feriehusudlejning pr. mail til [email protected] eller på tlf. +45 76524311 og vi vil derefter reservere huset. Hvis vinderen ikke melder sig inden for 24 timer vil en ny vinder blive trukket.