Aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien står for døren og dermed måske også en ferie i Henne Strand og omegn.

Efteråret er en helt speciel årstid på den Danske Vestkyst. Her kan man gå lange ture ved stranden og i skoven og slutte dagen af, foran brændeovnen med et glas vin eller en kop varm kakao.

Vi har sammensat et par ideer til dig, for at gøre efterårsferien med hele familien, til en god oplevelse. Så behøver I ikke kede jer.

Aktiviteter i Varde kommune

I efterårsferien (uge 42) til byder Varde Kommune mange aktiviteter for børnene. Det er alt fra museumsbesøg til svømmedage, skattejagt osv. Ligeledes arrangerer biblioteket i Varde ferieværksted med kreative aktiviteter.

Her kan du se alle aktiviteterne fra Varde kommune.

Fordelskort_rettelse

Oister Trophy Week

Der finder i hele østerssæsonen - september til april - et væld af spændende events sted i Sydvestjylland. Læs mere om østers, komme med på en hurtig østerssafari og gå på opdagelse i vores opskrift/info folder.

Læs mere her!

Oesters

Krondyrfestival

Hvert år i september og oktober er der korndyrfestival. Vær med til at hylde Danmarks største vildtlevende pattedyr til årets krondyrfestival. Tag ud i naturen og nyd synet af de majestætiske krondyr i deres brunstperiode. Ligeledes kan den kulinariske side af festivalen nydes på de mange deltagende restauranter.

Læs mere her.

Krondyr

Form og fritid Nr. Nebel

Også i Form og Fritid i Nr. Nebel er der mange gode arrangementer i uge 42. F.eks. er der morgensvømning med saunagus, aquafitness eller vandgymnastik. I hallen er der også mulighed for at spille fodbold og badminton.

Her har I overblikket over alle aktiviteterne.

Dreng Svoemmehal

Halloween i LEGOLAND®

Verdens hyggeligste land bliver skræmmende uhyggeligt. Vær med til Halloween i LEGOLAND® Billund og se hvordan parken er pyntet med græsker, spindelvæver og monstre. I efterårsferien (uge 42) er der åbent helt til kl. 21 (forlystelser lukker kl. 20.00).

Læs her mere (PDF)!

Legolandgraeskar

Aktiviteter i Henne Strand i uge 42

Også i Henne Strand er der gode aktiviteter for hele familien i efterårsferien (uge 42). Her kan I bl.a. skære græskarlygter eller spille bingo m.m. Læs mere om aktiviteterne og datoerne her.

Læs mere om aktiviteterne og datoerne her.

Graeskar

Museer i nærheden af Henne Strand

I umiddelbar nærhed af Henne Strand er der flere fantastiske museer, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. Her har i en oversigt om alle museer i området.

Årets største museums nyhed er Tirpitz i Blåvand, som er et bunkeranlæg fra 2. verdenskrig. Læs mere om museet her.

På nogle af områdets museer er der mulighed for rabat på entreprisen, hvis man har booket et hus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Se vores fordelsprogram her.  

Tirpitz-Stillingen familie udenfor

Forslag til aktiviteter med børn

Tag børnene med ud på en gåtur efter mørkets frembrud til stranden og klitterne (Husk lommelygter). Eller tag i skoven og saml kastanjer og lav sjove kastanjedyr. Efteråret indbyder også til drageflyvning i vestenvinden. Brug en eftermiddag i skoven på at samle de flotte farverige blade, som efterfølgende kan limes på papir til udsmykning af hjemmet. I Houstrup området er der gode skove. Se mere her.

Family Fall Photo 1385015

Nyd naturen

I efteråret er Vesterhavet vildt og spændende. Lange vandreture ved havet og i skoven er som balsam for sjælen på denne årstid. Tag en tur til Filsø og udforsk flora og fauna. Med en speciel App, kan du lære mere om natur og dyreliv. Læs mere her.

Parpaastranden Kopi

Spil, sjov og afslapning i feriehuset

Er vejret ikke det bedste til udeaktiviteter, så er der også mange ting I kan foretage jer i feriehuset. Lav f.eks. en wellness aften med sauna (huse med sauna) og/eller spabadet (huse med spa). Efterfølgende kan I slappe af foran den dejlig varme brændeovn med en god film. Eller hvad med en spilaften med hele familien. Her kan store og små duellerer. Sæt evt. opvasken på højkant til taberen.

spilleaften