Gå på opdagelse i et nyt område

Vidste du at Købmand Hansens Feriehusudlejning ikke kun udlejer feriehuse i Henne Strand, men også i de omkringliggende områder, Houstrup, Bork Havn, Jegum Ferieland og Nymindegab? Alle disse områder er kendetegnet ved noget specielt og er netop på grund af disse karakteristika så populære og godt besøgt.

Psst det er også billigere i disse områder. F.eks. kan du ved nogle huse booke 14 dage i E og F sæsonen og kun betale for 10 dage. Eller rejser I kun 2 personer sammen, kan I ved nogle huse i disse områder drage fordel af vores 2 personers rabat.

  • Fantastiske cykelruter
  • Afslapning
  • Skøn natur

Houstrup – Et paradis for familier med børn

Houstrup er et hyggeligt og familievenligt feriehusområde, perfekt til ferien med børn. Her kan du lade børnene lege sikkert og møde nye legekammerater, på en af de mange offentlige Legepladser i området. Også i det nærliggende skovområde er der rig mulighed for at børnene kan få løbet krudtet af sig.

Ren natur i Houstrup

Området byder på mange markerede vandre- og cykelstier i naturen. Uanset om det er korte eller lange afstande, er der altid noget at se og opleve.  Et feriehus i Houstrup er et godt udgangspunkt for fugleinteresserede og lystfiskere.

Vær aktiv

Houstrup inspirerer også til aktiv ferie. Her kan du opleve naturen både til fods, på cykel og på hesteryg. Tag hele familien med ud i området og få gode naturoplevelser sammen.

Læs om de forskellige feriehuse og muligheder I Houstrup her. Tag et kig på området med denne video.

Jegum Ferieland – Ferie for få penge

Jegum Ferieland er et børnevenligt feriehusområde tæt på skov, hede og klitplantage. Jegum Ferieland blev bygget for at give folk mulighed for et feriehusophold i den smukke natur, lidt inde i landet.

Mere for dine penge

Jegum Ferieland ligger ca. 15 minutters kørsel fra Henne Strand og Blåvand. Det gør området attraktivt, for dem der ønsker lidt bedre hus for pengene, da afstand til Vesterhavet naturligvis spiller ind i prisfastsætningen af feriehusene.  

Få mere at vide om Jegum Ferieland eller tag et kig på videoen fra Jegum.

Bork Havn – Den charmerende havneby

Bork Havn består af både ældre og nyere feriehusområder, hvilket naturligvis betyder, at vi kan tilbyde huse i alle aldersgrupper.Denne charmerende havneby, byder også på en lille butiksarkade ved havnen. Området omkring Bork Havn er præget at storslået natur, hvor især Ringkøbing Fjord er i centrum.  Ligeledes byder området på et utrolig spændende vikingemuseum, hvor hele familien kan få en oplevelse af hvordan det var at leve i vikingetiden.

Den omkransende natur

Naturen omkring Bork Havn er unik. Det er store fredede arealer hvor fuglelivet får fred til at yngle og hvile. På Tipperne vil naturelskere og fugleinteresserende bestemt få valuta for pengene, da vi her har Nordeuropas største fuglereservat. Læs mere her.

Surfing

I Bork Havn finder du gode surfeforhold. Både for begyndere og erfarne surfere. De bedste vindforhold er mellem sydvest over vest til nordøst. Læs mere her.

Kunne et feriehusophold i Bork Havn være noget for dig? Så find ud af mere om dette fantastiske område. Her kan du se en kort video fra området.

Nymindegab/Gammelgab – en unik naturoplevelse

Den smukke Vestjyske natur i Nymindegab er unik og noget særligt for naturelskere og dem der kan lige at stresse af fra hverdagen. Det er ikke uden grund, at Nymindegab og Gammelgab gennem årtier har været velbesøgt af malere fra hele Norden.

En fantastisk strand

I nærheden af Nymindegab finder du den dejligste strand til badning. Oplev Nordsøens bølger og den brede sandstrand, som inviterer til timers underholdning, afslapning og gåture. På parkeringspladsen nær stranden er der toiletbygning og i sommerhalvåret er der mulighed for at købe en is m.m. i kiosken.

Spændende museum

I Nymindegab findes Nymindegab museum, som viser hvordan livet på Vestkysten var for 100 år siden. Har du lejet feriehus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, kan du opnå rabat på entrebilletten. Se her hvor du ellers kan spare penge på entreer m.v.

Nysgerrig på Nymindegab og Gammelgab? Så få mere inspiration her og tjek videoen ud, som Varde kommune har lavet omkring Nymindegab og Gammelgab.