Vores vinterservice fortsætter

Hele januar måned vil vi gerne tilbyde vores gæster vores vinterservice. Denne årstid kan godt være kold, og så er der ikke noget bedre end at hygge foran brændeovnen med et glas vin eller en varm kop kakao, efter en dejlig gåtur ved stranden. Ligeledes kan en god bog læses eller ren afslapning med familien og/eller partneren i brændeovnens skær anbefales. Men det kræver naturligvis noget brænde. Vi tilbyder, at levere brænde, optændingspinde og bio briketter direkte til feriehuset inden jeres ankomst. I kan således starte ferien med at tænde op i brændeovnen, uden først at skulle til Spar supermarkedet for at købe brænde.

Ring blot på tlf. 76524311 eller send en mail på [email protected] med jeres bestilling. Så sørger vi for at det bliver leveret til feriehuse inden jeres ankomst.

Her kan I se vores bestillingsformular med priser osv.

Vi håber, at vi med dette tiltag kan hjælpe med at gøre jeres ferie så behagelig som muligt.

Vinteraktiviteter i og omkring Henne Strand

Der er ingen tvivl om, at Henne Strand og omegn også om vinteren er et smukt og idylliske område. Men hvad skal man lave?

Vi har her samlet nogle forslag til jer (Se oversigten her). Med denne oversigt i hånden kommer I ikke til at kede jer på ferien til Henne Strand og omegn. Få inspiration her.

Har I stadig ikke fundet det rigtige feriehus til vinterferien?