Hold dig opdateret med Facebook og Co.

Vi vil gerne holde jer opdateret omkring aktiviteter og lign. i Henne Strand og omegn. Her ved Vestkysten er der altid meget at opdage og opleve. For at gøre det så let som muligt kan informationerne findes på følgende kanaler:

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste informationer, nyhed og tilbud direkte i din indbakke. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev via vores Facebookside.

Facebook

Like os på Facebook og følg med i livet ved Henne Strand og omegn. Her kan I også deltage i konkurrencer og se hvad der sker i området.

Instagram

Instagram deler vi skønne billeder fra Henne Strand og omegn med jer. Også her har vi konkurrencer og har man lyst, er der mulighed for en ”takeover” hvor man overtager vores profil for et par dage.

YouTube

Tag en virtuel runde i feriehuset på vores YouTube Kanal inden I booker. Tjek feriehuset ud indvendig som udvendig, samt se videoer af området.

Nyheder

På vores hjemmeside under nyheder, kan du finde de seneste oplysninger. Tjek vores hjemmeside regelmæssigt, så du ikke går glip af noget.