Kulinariske oplevelser

Hvad er en ferie uden god mad? I Henne Strand og omegn har vi nogle særlig gode restauranter. Et besøg vil helt sikkert forsøde din ferie.

Henne Kirkeby Kro

En helt speciel kro - ikke kun på Henne-egnen, men i hele Danmark - er Henne Kirkeby Kro med adresse på Strandvejen. Den internationalt kendte kro har opnået maksimum af kokkehuer; ikke mindst på grund af den ufravigelige regel om altid at anvende råvarer af højeste kvalitet, altid sørge for perfekt tilberedning og konsekvent servere menuen med et smil i perfekte omgivelser.

Henne Kirkeby kro er den første danske restaurant i provinsen der har opnået 2 Michelin stjerner. Restauranten har åbent fra påske til og med uge 42.

Strandvejen 234
6854 Henne Strand
Tel.: +45 75 25 54 00
Mail: info@hennekirkebykro.dk
Mere information

Henne Mølle Å Badehotel

En anden klassiker er Henne Mølleå Badehotel - et PH-tegnet bygningskompleks, der oser af atmosfære.I dag er her både hotel og restaurant. Menukortet er lille, men udsøgt. Masser af fisk og tre stegeretter er fast tilbud. Og for den søde tand er PHs drømmedessert en lækkerbisken.
Henne Mølleå Badehotel har åben fra midt i marts til sidst i september og har lige opnået en guld økocertificering.

Hennemølleåvej 6
6854 Henne
Tel.: +45 76 52 40 00
Mail: mail@hennemoelleaa.dk
Mere information

Strandgården

Midt på strøget i Henne Strand - på adressen Klitvej 3 - har Restaurant Strandgården et varieret menukort med blandt andet alt i fiskeretter.
Her er åben fra tre uger før påske til 1. november - og en uge i julen. Fra november til marts er der åbent fredag, lørdag og søndag.

Klitvej 3
6854 Henne
Tel.: +45 75 25 50 26
Mail: mail@strandgaarden-henne.dk
Mere information

Cafe stranden

I første klitrække på strandens parkeringsplads finder man Cafe Stranden. Her kan man købe dagens ret, eller vælge fra menukortet. Køkkenet bruger nærproducerede råvarer fra bæredygtige produktioner. Desuden kan der købes hjemmelavet italiensk is. Her er åbent fra påske til og med uge 42.

Strandvejen 490
6854 Henne
Tel.: +45 75 25 41 00
Mail: info@cafestranden.dk
Mere information

Flere kulinariske oplevelser

Ud over de nævnte restauranter, er der naturligvis mang flere fantastiske restauranter i området. Find dem her.