Feriehus auktion

Har I mulighed for at tage spontant afsted på ferie eller har i akut brug for et afbræk fra hverdagen? Så tjek lige vores Facebookprofil. Vi afholder nemlig fra tid til anden auktion på leje af et feriehus til den kommende uge.

Reglerne er enkle:

Der er en startpris og auktionen løber indtil en bestemt dato. Buddene skal øges med mindst 100 kr. og skrives i kommentarfeltet opslaget. Den der byder højest, dog max. den normale leje, kan leje feriehuset til den budte pris. Er der flere som byder normalprisen, tilfalder lejemålet den der først har budt normalprisen. Bliver feriehuset lejet ud til normalprisen under auktionen, slutter auktionen.


Det er en lidt anderledes måde at leje et feriehus på. Men en god mulighed for at leje et godt feriehus til en super god pris. God fornøjelse. 

Et llille tip: Hvis du syntes godt om vores Facebook side, så går du ikke glip af muligheden for at deltage i en auktion.

 

Aktiviteter året rundt.

Uanset årstiden er der opleveler der venter i Henne Strand og omegn.

Om sommeren er udbuddet naturligvis størst. Som f.eks. LEGOLAND, Bork vikingehavn og WOW-Park. Sommeren byder også på et væld af aktiviteter. F.eks. Esbjerg Events, cykelture, guidede ture i naturen m.v.

Her kan du se alle aktuelle aktiviteter.

Også om vinteren er der oplevelser i vente. Hvad med et besøg på Fiskeri og søfartsmuseeet i Esbjerg, som holder åbent hele året eller Blåvand Zoo. Dejlige lange gåture langs stranden, i skoven eller over heden, som afsluttes med varm cacao foran den varme brændeovnen i feriehuset kan også anbefales.

Tag et kig på vores forslag til vinteraktiviteter.

Er feriehus auktionen for nervepirrende for dig, eller passer tidspunktet dårligt, så kan du altid se vores lastminute tilbud. Måske er det rigtige feriehus ledigt til jeres næste uforglemmelige familieferie.