Instagram Takeover

Vi kunne godt tænke os, at vise Henne Strand med andre øjne – nemlig vores gæsters øjne! Helt autentisk og tæt på, modtager I således et indblik i, hvordan ferie-livet ved Henne Strand og omegn tager sig ud.

Er du den vi søger?

Er du en passioneret fotograf og elsker du at poste skønne billeder på Instagram? Er du overbevist om, at dine billeder også vil være interessante for vores andre gæster og vil du dele dine ferieoplevelser med dem? Så er du præcis den vi søger!

Sådan fungerer vores Instagram Takeover

Vi ønsker, at give vores følgere, et autentisk indblik i ferie-livet ved Henne Strand og omegn. Til dette har vi brug for 2-3 billeder fra dig, som er på ferie i Henne Strand og omegn eller netop er kommet hjem herfra.

Du bliver naturligvis tagget og dit navn bliver noteret i teksten, som vores Instagram Takeover gæst. Vi vil også gerne have 1-2 sætninger omkring billedet, så vores følgere, kan læse lidt om billedet.

Er det noget for dig, så kontakt os på info@kobmand-hansen.dk eller via vores Instagram Profil @kobmand_hansen. Således kan vi poste billederne med tilhørende tekst.

Hvordan deltager du?

Er du p.t. på ferie i Henne Strand, så send os gerne en mail med et af dine fotos fra #hennestrand og omegn til info@kobmand-hansen.dk, eller skriv en besked med billedet til os via Instagram @kobmand_hansen.

Vi ser frem til mange gode billeder fra Henne Strand og omegn!