Købmand Hansen fejrer sit 50 års jubilæum

Købmand Hansen – 50 år i Henne Strand

Allerede som ung mand kom Niels Kristian Hansen til Henne Strand og faldt hurtigt for området. I 1968 overtog han 250m2 købmandsbutik, samt 50 feriehuse til udlejning. Siden da har meget ændret sig, og købmanden, som af et tysk tidsskrift er kåret til ”kongen af Henne Strand”. (Se artiklen på tysk her), er gennem årene blevet mere og mere forelsket i den fantastiske natur.

Midt i et generationsskifte
Familievirksomheden er midt i et generationsskifte og er siden 2016 blevet delvist ledet af Købmand Hansens søn, Carsten Holmegaard Hansen. Men købmanden har ikke tænkt sig at stoppe og du vil stadig møde ham i butikken, hvor han fylder varer op i butikken eller komme cyklende igennem Henne Strand. Læs mere her.

Købmand Hansen og LEGOLAND® fejrer 50 års jubilæum sammen!

Book ferie og få en LEGO æske

LEGOLAND® kan også fejre 50 års jubilæum i år og sammen har vi valgt at tilbyde vores feriegæster med ankomst i perioden 11/8 - 3/11 en LEGO æske ved ankomst, når der er minimum 1 barn med på ferie. (Creator eller Duplo).

Hvordan? Noter LEGO50KHF i rabatkodefeltet ved booking. Læs desuden betingelserne her.

Bloggallery276x166

Vind en ferie!

Kathrinwilkens1984
1993
Acbaceb7bd6fa84052ccfb3fa8d2baef5927240ae31fce14bbpimgpshfullsizedistr

 

Med dine skønneste/gamle ferieminder, kan du nu vinde et feriehusophold.

Vi fejrer vores 50 års jubilæum i år og vil gerne fejre det med alle vores trofaste gæster gennem årene, der har været med til at gøre denne succes mulig. Mange af vores gæster kommer tilbage til Henne Strand år efter år og har gennem årene samlet mange gode ferieminder herfra, som f.eks. billeder, klistermærker, gamle kontrakter m.v. Du kan nu vinde en ferie med disse minder. Læs mere her.

Spændende aktiviteter i forbindelse med vores 50 års fødselsdag

Musikihenne
Svampefestival
Nyhedsbrev

Aktiviteter i Henne Strand

I år har vi planlagt mange spændende aktiviteter i forbindelse med vores 50 års fødselsdag. I Maj måned afholdt vi en fantastisk musikevent med masser af god musik til alle d.25/5. Se billederne af denne dag i næste afsnit. Nu er det første halve år gået, men der kommer stadigvæk nye aktiviteter til. Hvad f.eks. med en ferie i uge 37, hvor vi afholder svampeuge med specielle aktiviteter? Når det sidste er på plads kan du se det her eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og få informationerne direkte i din indbakke, og dermed ikke gå glip af de seneste nyheder.


Billeder og videoer af Købmand Hansens jubilæum/Klitrock

3Spisningviptelt4
6Stemning2
5Dodo2

Fra 50 feriehuse i 1968 til omkring 800 huse i 2018

915
1455
801

Nye huse til udlejning

Udvalget af feriehuse hos Købmand Hansens Feriehusudlejning er vokset støt de sidste 50 år. I år kan vi således præsentere mange nye og attraktive feriehuse til din næste ferie i Henne Strand og omegn.

Mange af vores gæster kommer til Henne Strand år efter år og nogle har det samme feriehus hvert år. Men måske er det på tide at prøve noget nyt? Mere om de nye feriehuse.

Book dit drømmehus nu.