Henne Strand Nord har alt hvad feriehjertet begærer

Ægte, aktiv sommerhusferie, hvor hele familien får én på opleveren.

- eller feriedage, hvor man blot slapper af og nyder selve det at være til? Begge dele opfyldes i Henne Strand Nord - Vestjyllands ferieperle. Her er alt hvad et feriehjerte begærer.

Om det er sol og sommer, regn eller blæst, så modtages krop og sjæl altid af flot uspoleret natur.
Men også bag klitterne er natur- kultur- og fritidsoplevelser at byde på i rigt mål: En "bjergbestigning" på det højeste bjerg - 64 meter - i Blåbjerg Plantage. Museer af alle slags, musikhus, badelande, Legoland m.v. Eller måske en vandretur i naturen ad smukt anlagte stier. Læs mere om de forskellige aktiviteter i området her.
Henne Strand er et paradis på jord for alle generationer, men måske allermest for børn, der elsker at tumle sig på den kilometerlange hvide sandstrand. I Henne Strand Nord finder I et fint udvalg af skønne sommerhuse med bl.a. spa, sauna og brændeovn.

  • Brede sandstrande
  • Masser af ferieliv
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn

Sommerhusferie tæt på skov og strand

Sommerhus Henne Strand Nord
Strand Og Aadji0037

Søg sommerhuse i Henne Strand Nord

Badeferie med lækker, bred og hvid sandstrand

Strand Klitter Solopgang
Henne strand børn
Henne strand blæst

Ved Henne Strand Nord finder I det Blå Flag, som indikerer, at det er en af Europas bedste og reneste sandstrande. Bagved stranden troner Vestkystens karakteristiske klitter, heder og plantager frem. Den 16 kilometer lange, brede sandstrand indbyder både til solbadning og forskellige aktiviteter for hele familien. Børnene kan få mange timer til at gå med at bygge sandslotte, samle muslingeskaller eller spille bold ved strandkanten.