Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Bjerregård - Ren natur og velvære

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Brede sandstrande
✓ Vild natur
✓ Lækre feriehuse
✓ Ferie for alle


Bjerregård er en oase fyldt med historie, rå natur og skønhed

I Bjerregård finder du ikke blot Vesterhavet og en fantastisk bred sandstrand. Du finder også rå og ufiltreret natur, historiens vingesus samt et fundament for en fantastisk ferie.

Book dit sommerhus til ferie i Bjerregård
Elektronisk dørlås: Ankom uden lang ventetid! Alle vores huse i Bjerregård har elektronisk dørlås. Det gør det både sikkert og nemt for dig som lejer, og det sparer dig for en masse tid. I stedet for at tjekke ind personligt på vores kontor, modtager du et par dage før din ferie en dørkode på SMS, som er gyldig i hele ferieperioden. Hver kode er unik og sikrer et højt sikkerhedsniveau.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferie i Bjerregård

I Bjerregård er himlen altid en lille smule bredere og sandstranden en lille smule tættere på. Bjerregård er indbegrebet af badeferier, og der mangler hverken vild natur, ferieånd eller luksus.

På sommerhusferie i Bjerregård er aktiviteter, velvære og selvfølgelig afslapning inden for rækkevidde. Vores sommerhuse i Bjerregård har meget at byde på: fx en privat swimmingpool, et spabad på terrassen eller den brede sandstrand kun et stenkast væk, og oven i købet er alle huse helt nye.

Bjerregård ligger mellem Nymindegab og Hvide Sande, som hver især har masser af spændende ting at lave. Men foretrækker du at tage det roligt og bare slappe af i sommerhuset, så er der intet i vejen for det. Her er kedsomhed udelukket – medmindre det udtrykkeligt ønskes.

Bjerregård er omgivet af vand!

Bjerregård ligger på den sydligste del af landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og er dermed omgivet af vand på begge sider. Dette er meget sigende for Bjerregård, der byder på en bred sandstrand, høje klitter og sommerhuse strøet ud mellem klitterne ganske kort fra den flotte strand.

Hvide Sande - hyggelig fiskeriby

Midt på landtangen Holmsland Klit finder I Hvide Sande. Hvide Sande er en fiskeriby og er på alle måder et besøg værd, hvis det begynder at trække i oplevelsesmusklerne. I Hvide Sande kan du få lidt af hvert: en havneby med konstant aktivitet, lækker mad, mulighed for lystfiskeri, mulighed for shopping og selvfølgelig en lækker badestrand. Hvide Sande byder fx på en årlig sildefestival og en årlig surffestival og selvfølgelig alt derimellem.

Søndervig

Blot 30 minutter fra Bjerregård finder I Søndervig, der er en af Danmarks ældste badebyer, hvilket i sig selv gør byen et besøg værd. Udover de gode spiseoplevelser, shoppingmuligheder og den altid dejlige strand, så er der også mange fede tilbagevendende oplevelser, der er værd at planlægge en sommerhusferie efter. Fra maj til oktober kan I besøge Søndervig Sandskulpturfestival, hvor kunstnerer hvert år får fantastiske skulpturer ud af det gule sand. Hvis I mere er til et koldt gys, bliver der hvert år afholdt vinterbadefestival, der tiltrækker mere end 1000 friske deltagere.

Ferie i Bjerregård

I Bjerregård er der lidt højere til himlen og lidt kortere til det skummende hav. Bjerregård er indbegrebet af ferie ved havet og mangler hverken vild natur, feriefølelse eller luksus.

Hvis du bor i sommerhus i Bjerregård er du tæt på aktiviteter, velvære og selvfølgelig mulighed for afslapning. Vores sommerhuse i Bjerregård byder nemlig på lidt ekstra luksus: du finder enten egen pool, lækker spa på terrassen eller måske sølle 50 meter til den brede sandstrand, og så er husene helt nybyggede!

Bjerregård ligger mellem Nymindegab og Hvide Sande, der hver især byder på en række sjove og spændende aktiviteter. Dette giver dig mulighed for at fylde dit oplevelseskort helt op. Hvis du foretrækker at dyrke afslapningen og havet fra dit sommerhus, så er dette selvfølgelig også en mulighed. I Bjerregård kommer du kun til at kede dig, hvis det er det, du ønsker.

Aktiv ferie i Bjerregård
Der er rig mulighed for at springe i sadlen, både hvis der er tale om en jernhest og en med pels, manke og hestesko. Fra sadlen er det mulig at opleve naturen helt tæt på og komme rundt til de forskellige dele af området. Der er mange gode cykelruter i området, og der er både noget for familien og den galde cykelrytter.

Fugleelskeren
Der er også noget for fugleelskeren, da fuglereservatet Tipperne ligger lige om hjørnet. Tipperne er en halvø og en meget vigtig rasteplads for trækfugle og et af Europas vigtigste fuglereservater. Det er muligt at se mange spændende og truede fuglearter her, og reservatet tiltrækker folk fra nær og fjern. Det er muligt at komme med på en guidet fugletur, selv tage på udflugt og selvfølgelig at blive klogere på fuglene. Se mere her.

Har du en historiker i maven?
Hvis du er glad for historie, er der også mulighed for at dyrke den interesse. Mange af sidegaderne i Bjerregård er opkaldt efter skibsvrag, hvilket giver anledning til en hel lille skattejagt efter navne på forliste skibe - så kan man i sandhed mærke historiens sus!

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: